Qui som

L’equip de Patrimoni 2.0 està format per professionals de diverses disciplines que abarquen des de la Geología, la Química i la Ciència dels materials, fins a Restauració i Història de l’art.

Patrimoni 2.0 som:

Marius

Màrius Vendrell – Soci fundador, assessor científic. Doctor en Geologia per la universitat de Barcelona, treballa en l’estudi dels materials del patrimoni des de 1984 Professor de Cristal·lografia i Mineralogia a la universitat de Barcelona.

Pilar

Pilar Giráldez – Direcció de projectes. Llicenciada en Restauració per l’Escuela Nacional de Conservación, Restauración y Mesografía, Mèxic, D.F. Treballa en la direcció i supervisió de projectes de restauració des de 1995.

Lorena

Lorena Merino – Gerent. Llicenciada en Geologia per la universitat de Barcelona, treballa en l’estudi dels materials del Patrimoni històric des de 1990.

Aina

Aina Mallafré – Investigadora. Llicenciada en Geologia per la universitat autonoma de Barcelona, treballa en l’estudi dels materials del Patrimoni històric des de 2019.

Aleu

Aleu Andreazini – Investigador. Llicenciat en Geologia per la universitat de Barcelona, treballa en l’estudi dels materials del Patrimoni històric des de 2018.


Icones d’Oksana Latysheva, UA; des de The Noun Project